Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom AŠKOS . Zaregistrujte sa

najnovšie správy

Ochrana osobných údajov pri práci vedúcej zariadenia školského stravovania

904 | streda, 23. septembra 2020

Ochrana osobných údajov je upravená v Zákone č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a v nariadeniach EÚ - GDPR (General  Data Protection Regulation) a týka sa každého, kto zhromažďuje, spracováva a uchováva osobné údaje o občanoch.  Ochrana osôb v súvislosti so spracovávaním osobných údajov patrí medzi základné ľudské práva. Najdôležitejší je rešpekt súkromného a rodinného života, či uchovávanie citlivých informácií o ostatných.

Viac informácií

Aktuálne USMERNENIE rezortu pôdohospodárstva k nejasnostiam pri realizácii školskému programu

1225 | pondelok, 21. septembra 2020

Vážené členky a členovia I.AŠKOS,

Poskytujeme Vám aktuálne usmernenie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR k nejasnostiam pri realizácii Školského programu zo dňa 18.9.2020.

Viac informácií

Manuál opatrení MŠVVAŠ SR pre školy a školské zariadenia aktualizovaný 16.9.2020

886 | piatok, 18. septembra 2020

Vážené členky a členovia I.AŠKOS,

dávame Vám do pozornosti aktualizované znenie dokumentu rezortu školstva pod názvom  Manuál opatrení MŠVVAŠ SR pre školy a školské zariadenia – aktualizovaný 16.9.2020 – časť STRAVOVANIE

Viac informácií

Deklarácia spolupráce s OZ PŠaV na Slovensku

1010 | piatok, 18. septembra 2020

Vážené členky a členovia I.AŠKOS,

Na Valné  zhromaždenie v Žiline prijal pozvanie okrem ďalších vzácnych hostí aj predseda OZ PŠaV na Slovensku Pavel Ondek.  Predseda zväzu Pavel Ondek vo svojom vystúpení deklaroval ponuku spolupráce Prvej asociácii školského stravovania na Slovensku pri vyjednávaní čo najlepších pracovných a mzdových podmienok pre zamestnancov zariadení školského stravovania, ako aj pre ostatných nepedagogických zamestnancov.

 

Viac informácií

najnovšie príspevky v diskusiách

Diéta utorok, 22. septembra 2020
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť ohľadom bezlepkovej diéty : sme Súkromná školská jedáleň, Volgogradská 3, Prešov – varíme pre 12 škôl v Prešove ( cca 2000 obedov denne, väčšinou pre stredné školy ...
Prečo Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR nepodporuje celospoločenským programom podpory zdravia - Školské mlieko a ovocie aj žiakov stredných škôl. Uvedená skupina žiakov nepotrebuje u ...
Cudzí stravníci piatok, 18. septembra 2020
Dobrý deň. Prosím Vás, dokedy bude nutné podávať stravu pre cudzích stravníkov do jednorázových plastových obalov? Myslím si, že pre dôchodcov je to veľmi nepraktické (nerezové obedáre na prenos sú pr ...
Haccp štvrtok, 17. septembra 2020
Dobrý deň...chcem sa spýtať, či sa vzhľadom na okolnosti - COVID 19 udiali aj nejaké zmeny v HACCPe ...Zararegistrovala som len PP a Krizový plán...Ďakujem ...

I.AŠKOS

PRVÁ ASOCIÁCIA ŠKOLSKÉHO STRAVOVANIA (I.AŠKOS) sa hlási k tradícii školského stravovania v SR. Chápeme, aká dôležitá je kvalita výživy detí a mládeže pre zdravie budúcich generácií a chceme túto myšlienku aktívne podporovať a šíriť. Pomáhame s modernizáciou a spolupracujeme s odborníkmi z oblasti školského stravovania.

Staráme sa o zamestnancov v školskom stravovaní a spoločne pracujeme na potrebných zmenách. Budujeme im odborný kredit a rešpekt širokej verejnosti, ktorý si za svoju každodennú prácu zaslúžia. Hájime ich záujmy a vytvárame zázemie pre spoluprácu všetkých zúčastnených strán tak, aby sme dosiahli skutočné výsledky.

Chcete aj vy byť súčasťou komunity zamestnancov školského stravovania? Potrebujete záštitu, podporu či pomoc s pracovným problémom? Staňte sa členom I.AŠKOS a my sa o vás postaráme.

Partneri

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >