Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

VÝPOČET A URČENIE PRÍSPEVKU NA ÚHRADU REŽIJNÝCH NÁKLADOV

1524 | utorok, 17. januára 2023
Obrázok1

Každý zriaďovateľ/prevádzkovateľ zariadenia školského stravovania po ukončení kalendárneho roka potrebuje vyčísliť finančné náklady, ktoré boli potrebné na prípravu jedného hlavného jedla v predchádzajúcom roku. Na základe tohto výpočtu rozhodne, či je potrebné stanoviť novú výšku príspevku na réžiu za stravovanie pre jednotlivé kategórie stravníkov na ďalšie obdobie. V tomto článku je našou snahou priblížiť Vám spôsob výpočtu už spomínaných režijných nákladov na jedno hlavné jedlo. Zároveň Vám prikladáme aj podrobnú tabuľku výpočtu RN na stiahnutie.

 

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >