Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

Viete ako vyrátať režijné náklady na jedno hlavné jedlo?

1070 | utorok, 1. februára 2022
kalkulacka

Vážení členovia 1.AŠKOS,

Zriaďovateľ/prevádzkovateľ zariadenia školského stravovania po ukončení kalendárneho roka potrebuje vyčísliť finančné náklady, ktoré boli vynaložené na prípravu jedného hlavného jedla v predchádzajúcom roku. Na základe tohto výpočtu rozhodne, či je potrebné stanoviť novú výšku príspevku za stravovanie pre jednotlivé kategórie stravníkov na ďalšie obdobie. Našou snahou je v tomto článku priblížiť spôsob výpočtu režijných nákladov na jedno hlavné jedlo. Zároveň Vám prikladáme aj tabuľku výpočtu RN na stiahnutie.

 

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >