Máme pre Vás novú pracovnú ponuku

Hľadáte prácu v kuchyni alebo školskej jedálni? 

Pozrite sa do našej ponuky v sekcii Kariéra.

Aktuálne ponúkame 4 pracovné miesta.

Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa

OKTÓBER – mesiac, ktorý bol bohatý na rôzne kulinárske podujatia a zážitky

Milí naši členovia,

je známy fakt, že mesiac OKTÓBER býva bohatý na kulinárske zážitky a podujatia súvisiace so stravovaním, keďže ide o mesiac v ktorom slávime Svetový deň potravy. Tohoročný október  nám urobili radosť viaceré podujatia ako napríklad Kulinárske sympózium v Prahe, Svetový deň výživy v Prešove, slávnostná Konferencia 1.AŠKOS vo Vysokých Tatrách spojená s oceňovaním zamestnancov a pod. O všetkých týchto podujatiach Vám postupne poskytneme informácie a veríme, že to bude pre Vás inšpiratívne čítanie.

 

Obrázok4

8. ročník SYMPÓZIA CULINARY 2022 PRAHA

 

Dňa 03.10.2022 sa jeden  z  partnerov 1. AŠKOS - Upfield Professional SK  zúčastnil Symposia

Culinary Prague. Tohtoročné kulinárske sympózium ponúklo veľkú inšpiráciu od najlepších svetových kuchárov, ktoré sa uskutočnilo v divadle Hybernia.

 

Už po ôsmy krát sa angažovaní kuchári, cukrári, profesionáli aj amatéri stretli a užívali si energiu a emócie od najlepších kuchárov sveta.

Sympózium bolo určené pre kuchárov, cukrárov, somelierov, majiteľov hotelov a reštaurácií, cateringu, FB Managerov, Foodstylistov a všetkých, ktorí milujú gastronómiu a chcú vidieť pri práci tých najlepších kuchárov z celého sveta :

 

SOREN** - z dánskej Kodane, spolumajiteľ reštaurácie AOC pan SOREN SELIN** je jeden z propagátorov „new nordic cuisine“

PACO** - španielska gastronómia pravdepodobne ešte nejaký čas bude udávať smer extravagancie a emóciám na tanieri

WUTTISAK - je prvým šéfkuchárom bez vlastnej reštaurácie, ktorý vystúpil na sympóziu, ale zároveň je rovnako známy ako kuchár s michelinskými hviezdami

ÁLVARO - jeho reštaurácia patrí medzi päť najlepších v Latinskej Amerike a v roku 2022 sa umiestnila na 83. mieste na svete

GREGORY - špičkový, uznávaný, svetoznámy francúzsky cukrár Mr. GREGORY DOYEN je hviezdou súčasných cukroviniek, jeho výtvory sú skutočným klenotom

 

 

Vaša

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >