Máme pre Vás novú pracovnú ponuku
Hľadáte prácu v kuchyni alebo školskej jedálni?
Pozrite sa do našej ponuky v sekcii Kariéra.
Aktuálne ponúkame 4 pracovné miesta.
Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa
Milí naši členovia,
je známy fakt, že mesiac OKTÓBER býva bohatý na kulinárske zážitky a podujatia súvisiace so stravovaním, keďže ide o mesiac v ktorom slávime Svetový deň potravy. Tohoročný október nám urobili radosť viaceré podujatia ako napríklad Kulinárske sympózium v Prahe, Svetový deň výživy v Prešove, slávnostná Konferencia 1.AŠKOS vo Vysokých Tatrách spojená s oceňovaním zamestnancov a pod. O všetkých týchto podujatiach Vám postupne poskytneme informácie a veríme, že to bude pre Vás inšpiratívne čítanie.
8. ročník SYMPÓZIA CULINARY 2022 PRAHA
Dňa 03.10.2022 sa jeden z partnerov 1. AŠKOS - Upfield Professional SK zúčastnil Symposia
Culinary Prague. Tohtoročné kulinárske sympózium ponúklo veľkú inšpiráciu od najlepších svetových kuchárov, ktoré sa uskutočnilo v divadle Hybernia.
Už po ôsmy krát sa angažovaní kuchári, cukrári, profesionáli aj amatéri stretli a užívali si energiu a emócie od najlepších kuchárov sveta.
Sympózium bolo určené pre kuchárov, cukrárov, somelierov, majiteľov hotelov a reštaurácií, cateringu, FB Managerov, Foodstylistov a všetkých, ktorí milujú gastronómiu a chcú vidieť pri práci tých najlepších kuchárov z celého sveta :
SOREN** - z dánskej Kodane, spolumajiteľ reštaurácie AOC pan SOREN SELIN** je jeden z propagátorov „new nordic cuisine“
PACO** - španielska gastronómia pravdepodobne ešte nejaký čas bude udávať smer extravagancie a emóciám na tanieri
WUTTISAK - je prvým šéfkuchárom bez vlastnej reštaurácie, ktorý vystúpil na sympóziu, ale zároveň je rovnako známy ako kuchár s michelinskými hviezdami
ÁLVARO - jeho reštaurácia patrí medzi päť najlepších v Latinskej Amerike a v roku 2022 sa umiestnila na 83. mieste na svete
GREGORY - špičkový, uznávaný, svetoznámy francúzsky cukrár Mr. GREGORY DOYEN je hviezdou súčasných cukroviniek, jeho výtvory sú skutočným klenotom
Vaša
Nie ste u nás prihlásený/á?
Zaregistrujte sa