„Vytvoril som viac než len produkt prinášam pravú chuť talianskej pizze priamo k vám domov!“

Čerstvosť, Akú Si Zaslúžite

Čo keby som vám povedal, že môžete mať pizzu tak čerstvú, akoby práve teraz vyšla z pece v reštaurácii? S našou distribúciou chladených pizz je to možné. Nejde o bežné mrazené pizze, ktoré strácajú chuť a textúru. Naša pizza je čerstvá, pripravená z kvalitných surovín a neskôr rýchlo schladená na optimálnu teplotu, aby ste si ju mohli vychutnať v pohodlí svojho domova.

Čo je Pizzomat?

Pizzomat je automat, ktorý je zázrakom modernej technológie.
Jeho úlohou nie je len zahrievať chladenú pizzu, ale aj ju dopekať
do dokonalosti. Áno, dobre ste počuli, do troch minút môžete mať
v rukách horúcu a čerstvú pizzu, pripravenú
na to, aby vás okúzlila svojou chuťou a vôňou.

Pravá Talianska Pizza, dopravená
priamo do vašej reštaurácie

Pizza Base predstavuje autentickú taliansku chuť vo vašej reštaurácii bez potreby mať vlastnú pec na drevo alebo skúseného pizzaiola. Tento polotovar je starostlivo vyrobený ručne z najkvalitnejších surovín, podstúpil proces predpečenia v tradičnej peci na drevo, a potom bol dôkladne schladený za prísnych hygienických podmienok. Zabalený v ochrannej atmosfére, neobsahuje konzervačné látky ani stabilizátory, čo znamená, že môže vydržať v chlade aj niekoľko týždňov bez straty kvality.

Originálna Talianska pizza v Prešove

Kúsok Talianskeho Neba v Srdci Slovenska. Prešov, klenot na východe Slovenska, sa môže teraz pýšiť jednou z najlepších vecí, ktoré Talianska kuchyňa ponúka – pravou Talianskou pizzeriou. Toto miesto nie je len reštauráciou, je to púť do srdca Talianska, kde chuť, tradícia a pohostinnosť splynuli v jednom úžasnom zážitku.