Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

Výpočet režijných nákladov na jedno hlavné jedlo a príspevky za stravovanie

1630 | piatok, 15. januára 2021
closeup-accountant-hands-counting-calculator

Každý zriaďovateľ / prevádzkovateľ zariadenia školského stravovania po ukončení kalendárneho roka potrebuje vyčísliť finančné náklady,  ktoré boli potrebné  na prípravu jedného hlavného jedla v predchádzajúcom roku. Na základe tohto výpočtu rozhodne, či je potrebné stanoviť novú výšku príspevku za stravovanie pre jednotlivé kategórie stravníkov na ďalšie obdobie. Našou snahou je v tomto článku priblížiť Vám, našim členom, spôsob výpočtu už spomínaných režijných nákladov na jedno hlavné jedlo. Zároveň Vám prikladáme aj tabuľku  výpočtu RN na stiahnutie.

Partneri

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >