Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

Výpočet režijných nákladov na jedno hlavné jedlo a príspevky za stravovanie

2530 | piatok, 15. januára 2021
closeup-accountant-hands-counting-calculator

Každý zriaďovateľ / prevádzkovateľ zariadenia školského stravovania po ukončení kalendárneho roka potrebuje vyčísliť finančné náklady,  ktoré boli potrebné  na prípravu jedného hlavného jedla v predchádzajúcom roku. Na základe tohto výpočtu rozhodne, či je potrebné stanoviť novú výšku príspevku za stravovanie pre jednotlivé kategórie stravníkov na ďalšie obdobie. Našou snahou je v tomto článku priblížiť Vám, našim členom, spôsob výpočtu už spomínaných režijných nákladov na jedno hlavné jedlo. Zároveň Vám prikladáme aj tabuľku  výpočtu RN na stiahnutie.

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >