Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa

Už zase ten spotrebič nefunguje?

SPRÁVNY SPÔSOB DEZINFEKCIE DOKÁŽE UŠETRIŤ ŽIVOTNOSŤ SPOTREBIČA ALE AJ VAŠE NÁKLADY

 

Vieme, že teraz keď nás všetkých trápi mimoriadna situácia, to nemáte ľahké, ale práve tento čas viete využiť veľmi nápomocne pre seba aj pre Vašu kuchyňu.

Môžeme sa spolu zamyslieť, či by fungovanie vo Vašej kuchyni nemohlo byť po návrate do bežného režimu jednoduchšie a spokojnejšie. Máme pre Vás riešenia.

logo_Gastro Haal_transparent

UŽ ZASE TEN SPOTREBIČ NEFUNGUJE?

CHCEME VARIŤ VÄČŠIE MNOŽSTVO JEDÁL, ALE NEMÁME NA TO PROSTRIEDKY.

Ušetriť náklady, uľahčiť si každodennú prácu či spoľahnúť sa na dobré výrobky a služby, a byť konečne spokojný. To je azda sen každej školskej jedálne, a preto:

 

A PRETO VÁM - ŠKOLSKÝM JEDÁLŇAM PRINÁŠAME PROFESIONÁLA

 

Náš nový partner nie je žiadnym nováčikom, naopak je súčasťou školských jedální už 27 rokov ako jediný slovenský výrobca veľkokuchynských spotrebičov.

Vítame medzi nami spoločnosť GASTRO – HAAL, s.r.o., ktorá je plne pripravená podporiť Vás aj v tejto mimoriadnej situácii.

Rady a odporúčania nášho slovenského výrobcu sú pre Vás veľkou pomôckou pre uľahčenie každodennej práce v kuchyni, pre správny výber kuchynského spotrebiča, ale aj pre správne používanie či starostlivosť o spotrebiče.

 

Svieži tím GASTRO – HAAL uvidíte nielen na mnohých našich podujatiach, ale zároveň je v tomto čase úplne dostupný pre Vás, a pripravený pomôcť Vašej kuchyni.

Poradí Vám veľmi jednoduché, praktické a užitočné informácie o spôsobe efektívneho využívania veľkokuchynských spotrebičov. Novozískanými skúsenosťami tak budete môcť predĺžiť napríklad životnosť Vašich kuchynských spotrebičov a minúť (neminúť) vaše peniaze oveľa efektívnejšie ako do teraz.

Tím GASTRO-HAAL sa na Vás teší na gastro@gastrohaal.sk, +421 356 430 115 alebo www.gastrohaal.sk

 

 

Vážené kolegyne a kolegovia, využite túto pomocnú ruku od jedinej slovenskej firmy, ktorá vyrába varné technológie. Držme spolu my Slováci aj v týchto ťažkých časoch, a podporme našu ekonomiku tým, že budeme nakupovať slovenské výrobky, slovenské kvalitné a spoľahlivé technológie a skvelé služby s tým spojené.

 

SPRÁVNY SPÔSOB DEZINFEKCIE KUCHYNE DOKÁŽE UŠETRIŤ ŽIVOTNOSŤ SPOTREBIČA, preto GASTRO – HAAL odporúča :

Kedy je problém:

Buď sa čistia spotrebiče príliš prehnane, alebo sa čistenie zanedbáva.

Kedy si zaručíte spokojnosť:

Aspoň 1-2x do roka si objednáte servisného technika, ktorý vykoná servisnú údržbu. Denne čistíte spotrebiče šetrne a zároveň dôkladne.

 

Tipy pre Vás

  • Odporúčame objednať servis spotrebičov počas tejto mimoriadnej situácie COVID-19, pretože ak sa spotrebiče dlhšie nepoužívajú, môžu vzniknúť neočakávané poruchy.
  • Na dezinfekciu bežne používate chlór, čo je celkom logické riešenie. Neplatí to však pre nerezový materiál. Prečo? Chlór je najväčším nepriateľom nehrdzavejúcej ocele (nerez) a ničí Vaše spotrebiče. Táto látka dokáže aj na nehrdzavejúcej oceli urobiť koróziu. Existujú čistiace prostriedky, ktoré majú dezinfekčný účinok, avšak neobsahujú chlór. Dbajte na to, aby čistiaci prostriedok, ktorým čistíte nerezové povrchy neobsahoval v zložení chlór (NaCl, chlorid). Aj pre samotnú prírodu je ekologickejšie, ak sa chlór používa menej často. Buďme ekologickí 😊
  • Utierať či neutierať do sucha? Hygienici samozrejme nariaďujú, že v kuchyni nesmiete utierať povrchy do sucha, a je to správne. Je to kvôli tomu, aby ste používanou utierkou nekontaminovali povrch. Existuje však potrebná výnimka. Nerezové povrchy, a najmä spotrebiče z nerezu si vyžadujú utretie do sucha, opäť kvôli možnosti výskytu korózie. Keďže utieranie do sucha nesmiete urobiť látkovou utierkou, riešením sú jednorazové kuchynské papierové utierky. Nerez je skvelý odolný materiál a hygienicky nezávadný do prostredia kuchyne. Pri správnej starostlivosti Vám bude slúžiť desiatky rokov!
  • Drôtenka: použitie drôtenky je v prípade nerezového povrchu a kuchynských spotrebičov z nerezu nevhodné.
  • Oblievanie spotrebičov striekajúcou vodou z hadice: V niektorých prípadoch sme sa žiaľ dostali až k tomu, že sa spotrebiče striekajú vodou z hadice, či oblievajú vedrom s vodou. Toto prosíme nerobte! Kuchynské spotrebiče majú vlastnú elektro či plynovú inštaláciu. Ak použijete hadicu či vedro, voda sa dostane tam, kde nemá čo hľadať. Následky sú rôzne. Pokazený spotrebič, ale aj ohrozenie života.
  • Výpustný ventil na varných kotloch: je potrebné odmontovať po každom varení, vyčistiť ho a namazať tenkou vrstvou potravinárskej vazelíny. Takto Vám ventil nebude kvapkať/pretekať.

Vedeli ste ?

  • Pri umiestnení alobalu na plynový sporák (aby sa jednoduchšie čistil) uniká do Vášho pracovného priestoru plyn a nebezpečne ho vdychujete. Môže vzniknúť dokonca požiar.
  • Pri varení je lepšie soliť až po dosiahnutí teploty pokrmu/vody 70°C.
  • Elektrické sporáky majú zberač odpadu (šuflík).
  • Revízna kontrola spotrebičov nie je servisná údržba.

 

  Perlička

Slovenský výrobok je výnimočný v porovnaní so zahraničnými výrobkami v tom, že je vyrobený na základe dôležitých noriem slovenského technického skúšobného ústavu, a tieto normy patria medzi najprísnejšie v Európe. Vo výrobkoch GASTRO – HAAL preto nájdete spoľahlivosť, kvalitu, nízku spotrebu energií, profesionalitu a najmä bezpečnosť.

 

SKVELÝ NÁPAD NA JEDNODUCHÚ PODPORU SLOVENSKEJ EKONOMIKY A SLOVENSKÝCH FIRIEM

Odporúčame všetkým zriaďovateľom, riaditeľom škôl a ŠZ a vedúcim školských jedální:

Kupujte výrobky od slovenských výrobcov a podporme tak spoločne ekonomiku Slovenska!

 

Máte vo Vašej kuchyni spotrebič GASTRO - HAAL?

Ak, áno táto súťaž je presne pre Vás! Viac na www.gastrohaal.sk

 

 

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >