Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

Smernica o činnosti Škodovej komisie

3308 | štvrtok, 23. apríla 2020
41338

Odporúčanie pre školské jedálne pri nakladaní s potravinovými zásobami

Na základe nepredvídateľnej situácie, ktorá vznikla školským jedálňam v súvislosti s mimoriadnou situáciou vyhlásenou Vládou Slovenskej republiky za účelom zamedzenia šírenia vírusového ochorenia COVID 19 a Opatrením Hlavného hygienika OLP/2576/2020 Úradu verejného zdravotníctva SR pri ohrození verejného zdravia s účinnosťou od 16. 03. 2020 a na základe častých otázok, Vám predkladáme odporúčania ako postupovať pri nakladaní so zásobami potravín s ukončenou alebo končiacou dobou spotreby.

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >