Máme pre Vás novú pracovnú ponuku
Hľadáte prácu v kuchyni alebo školskej jedálni?
Pozrite sa do našej ponuky v sekcii Kariéra.
Aktuálne ponúkame 4 pracovné miesta.
Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa
Ani sme sa nenazdali a kalendárny rok sa pomaly schyľuje k svojmu záveru. Novembrové dátumy už dýchajú predvianočnou atmosférou, ktorá naznačuje aj koncoročné odborné stretnutie organizované 1. AŠKOS v podobe Odbornej konferencie spojenej s oceňovaním zamestnancov v slávnostnej a predsviatočnej atmosfére. Rezervujte si termín 11. – 12. decembra 2024 už teraz.
Vážení členovia Prvej asociácie školského stravovania,
s radosťou vás pozývame na slávnostnú Vianočnú odbornú konferenciu 1. AŠKOS, ktorá spája odborný program s ocenením zamestnancov za ich prínos v oblasti školského stravovania. Konferencia sa uskutoční v dňoch 11. – 12. decembra 2024 v GRAND HOTEL PERMON **** v Podbanskom, Vysoké Tatry, 032 42 Pribylina 1486.
Program konferencie
Odborný program konferencie bude venovaný aktuálnym témam a výzvam v oblasti školského stravovania, s možnosťou vymeniť si skúsenosti a rozšíriť odborné znalosti. Súčasťou bude aj slávnostné ocenenie zamestnancov za ich prínosy a obetavú prácu v tejto oblasti.
V rámci zostaveného programu počas prvého dňa konferencie vystúpi dvojica PhDr. Silvia Gregorcová, poverená riaditeľka odboru sociálnej pomoci a stratégie sociálnej politiky - MPSVR SR a Mgr. Alena Klimanová, riaditeľka odboru pomoci v hmotnej núdzi a štátnych sociálnych dávok - ÚPSVR SR s témou Dotácia na podporu výchovy k stravovacím návykom dieťaťa aplikačná prax, problematiku ohľadom Revízie Materiálno-spotrebných noriem a receptúr pre školské stravovanie 2024 v kontexte praktických skúseností a podnetov z praxe odprezentuje Mgr. Ľudmila Očenášová z Regionálneho úradu školskej správy v Banskej Bystrici a členka pracovnej skupiny pre školské stravovanie pri ministerstve školstva. Správnej výžive v detstve ako základu dobrého zdravia v dospelosti sa bude venovať prof. Ing. Marta Habánová, PhD. zo Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre a PaedDr. Andrea Klačeková, riaditeľka SOŠ Gastronómie a služieb, SDH 3 v Prešove odprezentuje akreditovaný vzdelávací program Kurz kuchár pre diétne stravovanie.
Druhý deň konferencie otvorí odborný príspevok Kvalita a biologická bezpečnosť potravín MVDr. Olgy Luptákovej PhD., expertky na kvalitu a bezpečnosť potravín z Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy vo Zvolene, významu komunikačných zručností v riadiacej práci vedúcej ZŠS sa bude venovať Mgr. Mária Oľšavská, expertka na školskú psychológiu a učiteľka kontinuálneho vzdelávania a tému verejného obstarávania v kocke po novom odprezentuje Mgr. Oliver Kovács, odborník pre proces verejného obstarávania.
Slávnostné oceňovanie
Odborná konferencia vytvára aj týmto podujatím spojeným s oceňovaním zamestnancov z tejto oblasti priestor pre výnimočné spojenie odborného rastu a vzájomného ocenenia zamestnancov, ktorí sa podieľajú na zlepšovaní školského stravovania. Súčasťou podujatia je aj tento rok slávnostné oceňovanie za ich prínos a obetavú prácu, ktorá často presahuje bežné povinnosti.
Celé podujatie navyše umocní predvianočná atmosféra konca roka, ktorá prispeje k vytvoreniu príjemného prostredia pre networking, vzájomné zdieľanie skúseností a zaslúžený oddych. Konferencia tak poskytne jedinečnú pridanú hodnotu, keďže odborné diskusie, panelové rozhovory spojené s adventným obdobím, umožní účastníkom nielen obohatiť svoje vedomosti, ale aj načerpať nové sily a inšpiráciu do ďalšieho roka.
Rezervácia pobytu a stravovania
Poplatok účastníka vo výške 169,60 € pre 1 osobu zahŕňa ubytovanie, plnú penziu, miestny poplatok a uhrádza sa priamo hotelu Grand Permon vo forme predfaktúry. Registrácia na ubytovanie sa vykonáva na stránke hotela Permon: https://www.podbanskeresort.sk/kongres/kontakt/ s uvedením názvu konferencie: AŠKOS.
V prípade, že sa konferencie zúčastní viacero osôb z jednej školy alebo školského zariadenia, do poznámky je potrebné taktiež uviesť, či žiadate faktúru vystaviť na každú osobu zvlášť, alebo jednu spoločnú faktúru. Rezervácia bude dokončená po vyplnení údajov osôb a tiež je nevyhnutné pri rezervácii uviesť kompletné fakturačné údaje školy.
Účasť členov 1.AŠKOS na dvoch vzdelávacích dňoch, coffee break, občerstvenie, nápojový režim, spoločenský program a organizačné náklady sú pre členov 1.AŠKOS zdarma.
Pozvánka:
Pozvánka konferencia 11.-12.12.2024 Permon
Registrácia je povinná, nech sa páči, zaregistrujte sa:
Slávnostná Vianočná odborná konferencia - registrácia
Tešíme sa na vašu účasť a veríme, že spoločne zažijeme podnetný a inšpirujúci čas v príjemnom prostredí krásnych predvianočných Tatier.
Vaša
Nie ste u nás prihlásený/á?
Zaregistrujte sa