Celý článok je k dispozícii len členom AŠKOS. Zaregistrujte sa a získajte tak aj veľa dalších výhod. Zaregistrujte sa

Najčastejšie nedostatky zistené kontrolnými orgánmi v zariadeniach školského stravovania

2005 | piatok, 2. októbra 2020
Depositphotos_218134020_l-2015

Začiatok školského roka 2020/2021 je poznačený mimoriadnou situáciou v súvislosti so šírením COVID-19, zamestnanci školských jedální pracujú v sprísnenom hygienickom režime, náročnosť práce je vyššia ako po minulé roky.  Čakajú nás nové výzvy, opatrenia a povinnosti.

Po opätovnom spustení prevádzok školského stravovania nastupujú zároveň aj kontrolné orgány, ktoré vykonávajú vonkajšiu kontrolu v rozsahu svojej pôsobnosti, preto sme z protokolov o vykonaných kontrolách v školských jedálňach vybrali najčastejšie sa opakujúce kontrolné zistenia, ktoré sme zhrnuli do jednotlivých bodov a pripravili dokument, ktorý by Vám mohol napomôcť k identifikácii prípadných nedostatkov a ich následnému odstráneniu vo Vašej prevádzke.

Na základe vykonaných kontrol v školských jedálňach boli kontrolnými orgánmi zistené nasledujúce nedostatky:

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >