Máme pre Vás novú pracovnú ponuku
Hľadáte prácu v kuchyni alebo školskej jedálni?
Pozrite sa do našej ponuky v sekcii Kariéra.
Aktuálne ponúkame 4 pracovné miesta.
Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa
Slovenský výrobca radí...
Blíži sa začiatok školského roka a školské jedálne potrebujú mať kuchynské spotrebiče vo výbornom stave. Tým, že sa spotrebiče dlhšie nepoužívali (prázdniny, COVID-19), je potrebné skontrolovať ich stav. Aké úkony vykonávajú servisní technici, a ako to vplýva na bezpečnosť pri práci, na životnosť spotrebičov, na úsporu energií či na samotnú kvalitu pripravovaných pokrmov?
Profesionálne kuchynské spotrebiče, ktoré sú určené do gastro zariadení, sa výrazne líšia od domácich kuchynských spotrebičov. Potrebujeme na nich pripraviť väčšie množstvo jedál a to veľmi často. Musia byť vyhotovené z extra odolného nerezového materiálu a ich súčasťou musia byť aj kvalitné komponenty (riadiaca jednotka, ohrevný systém, súčiastky...).
Aby tieto profi spotrebiče dokázali bez problémov fungovať na daný účel dlhé roky, je potrebné im zabezpečiť odbornú servisnú prehliadku resp. údržbu, a to minimálne 1-2x ročne. Takýto úkon by mal vykonávať autorizovaný servisný technik danej značky. Ročná revízna kontrola NIE JE servisná prehliadka ani údržba. Uveďme si to na príklade.
Aké činnosti vykonáva autorizovaný servisný technik na servisnej prehliadke / údržbe?
VARNÉ KOTLE:
Nie ste u nás prihlásený/á?
Zaregistrujte sa