Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa

Počet zamestnancov ZŠS a upratovanie jedálne

Počet zamestnancov ZŠS a upratovanie jedálne

členka 1.AŠKOS  |   15.11.2022

Dobrý deň, prosím Vás potrebujem poradiť, dostali sme malo peňazí na kuchynu.  A tak mi vychádza prepustiť jednu kuchárku varíme denne ca 190 obedov zapísaných sktravníkov mám 205. Mám 3 kuchárky z toho jedna je na pol uväzku kuchárka a 1/2 uväzku upratovačka a je platená z peňazí školskej jedálne. Všetci vravia že upratovačka nesmie byť platená z peňazí z jedálne. Potrebovala by som ,kde to nájdem aby som vedela sa oprieť teda im ukázať bud VZN alebo zákon. Ešte by som poprosila ,máme stravnú jednotku 1,41 všetci a režiu 0,19 deti. Dospelí režiu 0,19 neplatia. zamestnávateľ mi hradia dospelých:

finančná norma 1,41

režia zamestnávateľ 0,9 ale v tom nie je réžia 0,19.

Zamestnávateľ potraviny 0,37

dotácia sociálný fond 0,37. čiže spolu je to 2,31

1,41 + 0,9=2,31

koľko by mala byť stravná jednotka za obed. Lebo čo som pozerala  každá prevádzka  si urobí podľa celoročných výdajov. a Jedny vravia že by mala dosahovať hodnotu stravného lístku ktorý je schválený  ministerstvom Poprosím Vás o pomoc lebo v utorok ráno o 7 hod. máme k tomu sedenie. Aby som sa vedela nejak obhájit teda kuchárku.

Ďakujem veľmi pekne a prajem pekný deň

Zareagovať na komentár >

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

  • prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >