ČO TREBA VEDIEŤ O SERVISNEJ ÚDRŽBE VARNÝCH TECHNOLÓGIÍ?

Profesionálne kuchynské spotrebiče, ktoré sú určené do gastro zariadení, sa výrazne líšia od domácich kuchynských spotrebičov. Potrebujeme na nich pripraviť  väčšie množstvo jedál a to veľmi často. Musia byť vyhotovené z extra odolného nerezového materiálu a ich súčasťou musia byť aj kvalitné komponenty (riadiaca jednotka, ohrevný systém, súčiastky...).

Aby tieto profi spotrebiče dokázali bez problémov fungovať na daný účel dlhé roky, je potrebné im zabezpečiť odbornú servisnú prehliadku resp. údržbu, a to minimálne 1-2x ročne. Takýto úkon by mal vykonávať autorizovaný servisný technik danej značky. Ročná revízna kontrola NIE JE servisná prehliadka ani údržba. Uveďme si to na príklade.


Aké činnosti vykonáva autorizovaný servisný technik na servisnej prehliadke / údržbe?


VARNÉ KOTLE: