Chcete získať trvalý prístup ku všetkým informáciám a využívať aj veľa ďalších výhod? Staňte sa členom 1.AŠKOS . Zaregistrujte sa

Obedy cudzím stravníkom

Obedy cudzím stravníkom

členka 1.AŠKOS  |   26. 9. 2025

Dobrý deň.

Som vedúca školskej jedálne. Naša škola sa stala Spojenou školou od 1.9.2025 a to vytvorenie organizačnej zložky základnej školy, ktorej súčasťou je školský klub a organizačná zložka materskej školy, ktorou súčasťou je aj školská jedáleň. Spojená škola má právnu subjektivitu (IČO) a zriadená je obcou. Potrebovala by som legislatívne ošetrenie pracovných postupov pri riešení otázky, ktorú som ako vedúca školskej jedálne obdržala od p. starostu a to zabezpečenie prípravy jedál pre cudzích stravníkov, respektíve pre starších občanov obce. Čo budeme potrebovať, či je to možné, ako si to máme ošetriť aby sme si nevytvorili problém v školskej jedálni. Mám jednu kuchárku z dôvodu nízkeho počtu detí, keďže sme malou školou v obci. Kapacita v ŠJ je do 50 stravníkov ( detí MŠ , žiakov a zamestnanci). Aké právne a legislatívne zmeny bude potrebné spraviť zo strany školskej jedálne. Ďakujem.

Zareagovať na komentár >

Partneri

biele-logo biele-logo

Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Nie ste u nás prihlásený/á?

Zaregistrujte sa

• prístup do neverejnej časti webu
  • možnosť sťahovania dokumentov
  • možnosť prispievať do diskusií k odborným článkom
  • zľavy pre členov na rôzne akcie a vybrané produkty
Registrácia >